Utelivsgruppering ser fremover – søker ansatte til ny møteplass.

Midt i en dyster tid med et sosialt nedstengt Oslo øyner Skagstindgruppen håp for 2021, og er midt i planleggingen av en ny storsatsning som åpner 1. mars 2021.  

Telegrafen Oslo skal bli hovedstadens nye møteplass, et område på over 3000 kvm med flere barer, konferanserom, restaurant og annen moro. Åpningsdatoen nærmer seg med stormskritt, og grupperingen har som mål å ansette 50 nye bartendere, servitører, kokker, kjøkkensjefer, barsjefer, hovmestere og vertskap innen utgangen av 2020.

«Vi er nødt til å se fremover. Det er klart det er forferdelig at vi har måttet permittere mange av våre ansatte som har gjort en så formidabel jobb i denne dugnaden, men vi var forberedt på en bølge nummer to, og vi skal ikke la oss stoppe av dette. Vi både tror og håper at 2021 blir et spennende og godt år, og om vi kan hjelpe situasjonen til 50 arbeidssøkere nå så er det et lyspunkt i seg selv», sier daglig leder Morten Guldvik.

Skagstindgruppen ble på lik linje med resten av bransjen sterk berørt da første sosiale nedstenging ble gjennomført i mars. Sommeren etter at man fikk åpne igjen har gått greit, og selskapet fikk raskt hentet inn alle sine ansatte fra permisjon. Nå er Oslo på nytt stengt ned og bransjen er inne i en ny tøff periode, noe som gir Guldvik blandede følelser; «Heldigvis er det positive nyheter rundt nærliggende vaksiner nå, og det – sammen med en kompensasjonsordning som heldigvis ble justert denne uken – har gitt oss mer forutsigbarhet for å tørre å gi full gass rundt planleggingen av 2021».  

Skagstindgruppen gikk i dag ut med alle stillingsannonsene, og rekrutteringsansvarlig Andreas Fjeldstad og fagansvarlig Patrick Erga håper på god respons.

«Dette er jo uten tvil en tid hvor bransjen lider og mange står uten jobb. Da er det hyggelig å kunne skape nye arbeidsplasser og gi folk noe å se frem til. Telegrafen Oslo er et enormt prosjekt som krever flinke ansatte – og vi vet at det finnes mange av dem der ute», forteller Patrick.

Grupperingen er spente på hvordan det blir på nyåret, forhåpentligvis er alle ansatte tilbake i jobb med 50 nye kollegaer med på laget. De vet hvor tøft dette året har vært og blir for bransjen, og håpet er at så mange serveringssteder som mulig kommer seg gjennom dette, slik at Oslos bar- og restaurantscene kan gjenoppstå i all sin prakt.   

Kontakt:

Daglig leder Morten Guldvik: morten@skagstind.no / 930 98 281