Vi søker nye medlemmer til teamet

Kjenner du noen flinke folk?

Har du lyst til å jobbe med studiekameraten, bestevennen, søsken, tidligere kollegaer eller kanskje kjæresten?

Nå er det tid for ny rekrutteringsrunde hvor vi søker bartendere, servitører, servicemedarbeidere og kokker til våre steder, og denne gangen vil vi involvere dere - våre ansatte - i prosessen.

Spillereglene er enkle: Tips en venn om å søke, blir vennen din ansatt mottar du en premie på 1000kr.

Send denne linken til de du kjenner: https://skagstindgruppen.no/karriere/
Søknadsfrist er fredag 15. juli.

Andreas gir deg detaljene i videoen.

Søknadsfrist fredag 15. juli

Vi ser etter folk som er helt magiske på det de driver med, eller noen som har et ekte potensiale for å bli det. Kvalitet, kompetanse, erfaring, bra attitude, glimt i øyet - du skjønner tegninga.

Vi har tidligere fokusert mye på de tradisjonelle kanalene i jakten på nye ansatte, men har erfart at mange av våre flinke ansatte ikke bare kom via en Finn-annonse eller en Instagram-post. De kom via dere og deres bekjentskapskrets!

Denne rekrutteringsrunden vil vi derfor heller bruke budsjettet på å direkte belønne dere som klarer å dra inn solide folk til teamene. Alt du behøver å gjøre er å scrolle deg gjennom kontaktlisten din, gå over venner på Facebook, tenke tilbake på tidligere jobber - er det noen du kjenner som kan passe?

Slik går du frem: Få kandidatene dine til å sende CV, søknadstekst og navn på hvem som har henvist dem på en epost til Andreas Fjeldstad: andreas@skagstind.no.

Dersom henvisningen fører til ansettelse vil du motta 1000kr. Gjenta det med suksess fire ganger til og motta 5000 kr. Anbefaler du tre stykker og to av disse blir ansatt er det 2000kr som gjelder. Enkelt og greit.

Psst! Det vanker i tillegg en sinnsykt fet premie til den som drar inn flest folk til teamene!

Happy hunting!

Rekrutteringspremie

1000 kr

Dersom ditt tips leder til ansettelse mottar du en belønning på 1000kr. Dette er en gave og ikke lønn, så for å spare dere for skatten vil dette utbetales i form av verdi på et gave-kredittkort. Disse kortene fungerer som et vanlig kredittkort og kan benyttes alle steder der du kan betale med Mastercard - som vil si omtrent overalt.

Skagstindgruppens steder