Er du

Skagstindgruppen rekrutterer 40 nye medlemmer til teamet!

Vi er på jakt etter erfarne servitører, flinke prosjektledere, bartendere, kokker og bookingcrew. Interessert? 

Skagstindgruppen er stolte av være en sammensveiset gjeng som sammen har klart å vokse seg til å bli en av byens største utelivsaktører på få år. Dette hadde ikke vært mulig uten vårt team av dedikerte Skagstindere, og nå skal vi utvide denne gjengen. Har du lyst til å bli bedre kjent med Skagstindgruppen og hvordan det er å jobbe hos oss - les videre, og vil du bli med på eventyret - søk nå!

Søknadsfrist søndag 1. august

Velkommen til Skagstindgruppen

Skagstindgruppens forretningsområde er utvikling og drift av aktivitetsbaserte serverings- og utelivskonsepter primært plassert i Oslo. Konsernet drifter per i dag 10 steder i Oslo, et cateringselskap samt Norges nest største countryfestival.

Selskapet ble stiftet i 2014 og har i dag 170 ansatte.

Vår misjon er å tilby unike kulturopplevelser innen konsert, event, servering og uteliv!

Skagstindskolen

I Skagstindgruppen har vi stort fokus på opplæring, faglig utvikling og ledelsestrening. Gjennom Skagstindskolen har vi satt dette i system med egne ansatte som er dedikert til dette arbeidet. Vi tilrettelegger for personlig utvikling innad i bedriften, og vi skal være et selskap der flinke ansatte har mulighet til å vokse med nye ansvarsoppgaver.

Skagstindgruppens steder

Vi håper du har blitt litt bedre kjent med Skagstindgruppen og hva vi driver med. Ble du gira, eller kanskje du kjenner noen som kan passe inn hos oss? Vi er på jakt etter det vi kaller en superansatt: En person som er engasjert, serviceinnstilt, effektiv, systematisk, punktlig og selvstendig. Høres det ut som deg vil vi gjerne at du sender oss en søknad NÅ!

Stillingsannonse servitør

Stillingsannonse bartender/servicepersonell

Stillingsannonse kokk

Stillingsannonse vaktmester

Stillingsannonse prosjektleder

Stillingsannonse senior prosjektleder