Skagstindgruppen er opptatt av at du som bruker vet hvordan vi behandler personopplysningene dine. Vi tar ditt personvern på alvor og alle personopplysninger som samles inn håndteres i samsvar med personopplysningsloven, personvernforordningen, bokføringsloven og annet relevant regelverk.

Vi innhenter kun informasjon som er relevant for å bedre vårt tilbud og gi deg en bedre kundeopplevelse. Bruken av personopplysninger som samles inn varierer basert på innhentingsmetode og verktøy, enten det er besøk på vår hjemmeside eller sosiale medier.
I denne personvernerklæringen finner du informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hvorfor disse samles inn, hva de brukes til og hvilke rettigheter du har som registrert hos oss.

Hvem vi er

Skagstingruppen spesialiserer seg på aktivitetsbasert uteliv, og drifter åtte steder i Oslo samt en musikkfestival. Vår misjon er å tilby unike kulturopplevelser innen konsert, event, servering og uteliv. Oslo Arrangement er en samleside som samler info om alle våre steder og lokasjoner.

Informasjon om din bruk av www.skagstindgruppen.no og www.osloarrangement.no

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Det er frivillig for de som besøker nettsidene våre å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Google Analytics bruker informasjonskapsler/coockies (små tekstfiler som nettsteder lagrer på brukerens datamaskin), som registrer brukers bevegelser på nett. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Hvorfor vi samler inn personopplysninger

Vi samler inn personopplysninger for å kunne levere tjenester tilpasset ditt behov. Vi bruker opplysningene til å opprettholde og videreutvikle våre tjenester, samt tilpasse og målretta annonser og annen markedsføring.

Hvordan dine personopplysninger brukes

Digital markedsføring

E-postadressen din vil også kunne bli brukt i vår digitale markedsføring, eksempelvis til målretting av annonser. Vi bruker Facebook og Instagram som digitalt markedsføringsverktøy, og du vil da kunne oppleve at du får opp en annonse med Mathallen som avsender i din nyhetsstrøm.

Analyse

For å gjennomføre statistikk og analyser innad i bedriften, benyttes kun anonymisert informasjon hentet fra våre nettsider og kanaler i sosiale medier. Vi benytter denne informasjonen kun til å lage interne rapporter som brukes til å forbedre nettsiden og bedre forstå vår målgruppe og deres behov.

Hvordan du kan få tilgang til dine personopplysninger

Du kan når som helst få tilgang til – og oppdatere – dine personopplysninger ved å sende oss en e-post til lisa@scopecreatives.com

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter, men ditt navn og din e-postadresse lagres og brukes til utsendelse av vårt nyhetsbrev, som du når som helst kan melde deg av. Vi overfører heller ikke dine personopplysninger til land eller organisasjoner utenfor EU eller EØS.

Kun i tilfeller når norsk politi eller annen offentlig myndighet legger frem en rettslig kjennelse, beslagsbeslutning eller tilsvarende krav om utlevering av informasjon må vi dele de opplysningene vi besitter.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg
Dine personopplysninger blir lagret i inntil 2 år.

Dine rettigheter
Du kan når som helst trekke tilbake samtykke gitt etter denne personvernerklæringen. Dette gjøres via avmeldingslink i våre nyhetsbrev. Du kan også trekke ditt samtykke ved å kontakte oss på lisa@scopecreatives.com

Du har rett til å få innsyn i dine personopplysninger, eller å kreve retting av feilaktige opplysninger vi har lagret om deg. Dersom du har spørsmål eller innvendinger til hvordan vi behandler dine personopplysninger ber vi deg ta kontakt med oss på e-post.

Klager
Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger er i strid med personvernlovgivningen, kan du ta kontakt på lisa@scopecreatives.com eller klage til Datatilsynet. Du finner kontaktinformasjon til Datatilsynet på www.datatilsynet.no.

Endringer
Hvis det skulle skje endringer i vår behandling av personopplysninger som krever oppdatering av denne personvernerklæringen vil du finne informasjon om dette på vår hjemmeside.

Cookies

På dette nettstedet logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende. Til dette benytter vi oss av Google Analytics. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.
Dette er noe vi gjør for bedre å kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettstedet og slik kan vi tilpasse sidene optimalt til deg som bruker. Vi benytter informasjonskapsler (heretter cookies) der informasjonen lagres i en informasjonskapsel på din PC. Dette er helt standard prosedyre og noe de aller fleste nettsteder gjør.

Normalt sett er de fleste nettlesere stilt inn til å godta cookies. Vi gjør oppmerksom på at du kan slette cookies ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Du finner informasjonen om dette i “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din. Vær oppmerksom på at å begrense tilgangen til cookies kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet vårt.

Google Analytics
Google Analytics-cookien er en førsteparts cookie. Den er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics her. Websiden benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukerne. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.