Vil du bli en del av

I Skagstind kan du vokse

Ledige stillinger

Midt i dette vakre landet, langt unna storbyen og konseptuelle utesteder, vokste det opp to karer. To ambisiøse, nysgjerrige og sultne karer med en bygdementalitet basert på noen svært spesifikke kjerneverdier. De hadde en visjon de ville ta med seg til storbyen. En idé!

Hvordan trekker man ut essensen av det trivelige, uskyldige og folkelige i dagligdagse ting som det å aldri låse døra, å være på fornavn med alle i nabolaget og å invitere hele bygda til fest ved den minste anledning? Kunne man introdusere en slik «folkelighet» i storbyen?  Ja, det var visst mulig, man trengte bare noen gode ambassadører med på laget. For alt Skagstindgruppen gjør handler i bunn og grunn om deres ansatte. Fra kokken som tryller frem nye smaker, barsjefen som tilpasser sesongens flytende meny, servitøren som sørger for at alle bord er skinnende rene og klare for nye gjester, hovmesteren som alltid møter kunden med et smil, teknikeren som skaper et magisk show hver kveld, og prosjektlederen som sørger for at kunden kan slappe av og nyte sitt eget arrangement.

Vi har alle et felles mål – å gi våre kunder ikke bare en god opplevelse, men en følelse av å være med på noe helt spesielt. Vår misjon er å skape fritiden til folk. Osloborgere og -besøkende skal aldri kjede seg så lenge vi er på jobb.

Vi søker bartendere med vininteresse.

28. juli 2021

Vi søker etter deg med erfaring fra bransjen, og som elsker å yte god service.

Les mer og søk på stillingen her

Vi søker erfarne servitører

25. juni 2021

Vi søker deg som har flere års erfaring som servitør og er dreven i jobben. Du brenner for yrket ditt, vet hvordan man gir gjester en optimal opplevelse og du er sulten på å videreutvikle deg innen ditt felt.

Les mer og søk på stillingen her

Er du vår nye servitør/baransatt?

25. juni 2021

Vi søker etter deg med erfaring fra bransjen, og som elsker å yte god service.

Les mer og søk på stillingen her

Er du vår nye taco-pusher?

25. juni 2021

Vi søker deg som elsker å gi folk en unik matopplevelse. Du takler stressende situasjoner, og rolige situasjoner. Du er engasjert, selvstendig, trygg og serviceinnstilt. Og du digger restaurant- og eventbransjen!

Les mer og søk på stillingen her