Vil du bli en del av

I Skagstind kan du vokse

Ledige stillinger

Midt i dette vakre landet, langt unna storbyen og konseptuelle utesteder, vokste det opp to karer. To ambisiøse, nysgjerrige og sultne karer med en bygdementalitet basert på noen svært spesifikke kjerneverdier. De hadde en visjon de ville ta med seg til storbyen. En idé!

Hvordan trekker man ut essensen av det trivelige, uskyldige og folkelige i dagligdagse ting som det å aldri låse døra, å være på fornavn med alle i nabolaget og å invitere hele bygda til fest ved den minste anledning? Kunne man introdusere en slik «folkelighet» i storbyen?  Ja, det var visst mulig, man trengte bare noen gode ambassadører med på laget. For alt Skagstindgruppen gjør handler i bunn og grunn om deres ansatte. Fra kokken som tryller frem nye smaker, barsjefen som tilpasser sesongens flytende meny, servitøren som sørger for at alle bord er skinnende rene og klare for nye gjester, hovmesteren som alltid møter kunden med et smil, teknikeren som skaper et magisk show hver kveld, og prosjektlederen som sørger for at kunden kan slappe av og nyte sitt eget arrangement.

Vi har alle et felles mål – å gi våre kunder ikke bare en god opplevelse, men en følelse av å være med på noe helt spesielt. Vår misjon er å skape fritiden til folk. Osloborgere og -besøkende skal aldri kjede seg så lenge vi er på jobb.

Vi søker baransatte med glimt i øyet!

22. juni 2022

Kunne du tenke deg å jobbe i Oslos hyggeligste utelivsgruppering?

Les mer og søk på stillingen her

Vi søker servitører med vinnende smil!

22. juni 2022

Vi søker flere gode lagspillere med brennende interesse for servering

Les mer og søk på stillingen her

Er du vår nye servicemedarbeider?

22. juni 2022

Vi søker etter deg som elsker restaurant- og eventbransjen

Les mer og søk på stillingen her

Drevne og dyktige kokker

22. juni 2022

Nettopp faglært, eller har du noen år på baken? Les videre.

Les mer og søk på stillingen her

Chef (english)

22. juni 2022

Can you cook?

Les mer og søk på stillingen her

Telegrafen søker vertskap konferanse

22. juni 2022

Arbeidsgiver: Skagstind Bemanning AS Stillingstittel: Vertskap konferanse Omfang: Fast Antall stillinger: 1 Søknadsfrist: Snarest Har du lyst til å jobbe på en av Oslos flotteste og mest sentrale konferansearenaer? Er du en morgenfugl og kan tenke deg å jobbe med gjennomføring og oppfølging av grupper og arrangementer? Har du lyst til å bli en del…

Les mer og søk på stillingen her